موفقیت در کسب و کار و اصول آن

همه ما به دنبال فرمول و اصول خاصی از موفقیت در کسب و کار هستیم. دوست داریم تلاش اندکی انجام دهیم اما زود به موفقیت برسیم. هیچ موفقیتی بدون زحمت به دست نمی آید. هر کاری برای به سر انجام رسیدن نیازمند به تلاش و ثبات قدم بسیار زیاد است. در طول تاریخ، همواره سخن این بوده است که چگونه کسب و کار موفق راه اندازی کنیم. اصلأ فرمول و اصول موفقیت در کسب و کار چیست؟ بگذارید در همین ابتدای مقاله آب پاکی به دستان شما بریزیم. موفقیت در کسب و کار، فرمول خاصی ندارد.

اگر موفقیت فرمول و اصول خاصی داشت، امروزه کسب و کار شکست خورده ای نداشتیم و همه با آن فرمول و اصول ثابت موفق می شدند. پس چگونه کسب و کار موفق داشته باشیم؟ بیایید در یک سفر هیجانی و جذاب، به این پرسش شما پاسخ دهیم. کمربند خود را ببندید تا وارد سرزمین کسب و کارها شویم. قبل از هر نکته دیگری باید بگوییم هیچ وقت شرایط حال خودتان را با حال افراد موفق مقایسه نکنید ، بهترین راه برای مقایسه، مقایسه حال خودتان با گذشته افراد موفق است. اگر آنها از هیچ به این جایگاه رسیده اند ، چرا شما نرسید ؟ 

موفقیت در کار
موفقیت در کار

بیشتر بخوانید: مدل های سرمایه گذاری برای کسب و کار

خودتان، سرمایه ارزشمند و یکی از اصول موفقیت در کسب و کار هستید

بله درست است! در ابتدای سفر باید به این قضیه اشاره کنیم که اولین، مهم ترین و قدرتمند ترین اصول موفقیت در کسب و کار ایمان به خودتان و کارتان است. ذهنیت روشنی از آینده کسب و کار داشته باشید.شما اگر در ذهن خود به خواسته هایتان دست پیدا کنید، بی شک در واقعیت هم چنین خواهد شد. مگر نشنیده اید که می گویند اگر می خواهید به موفقیت های عظیم و بزرگ دست پیدا کنید، آرزوهای بزرگ داشته باشید؟ پس ما هم به شما می گوییم، ایمان و خودباوری، گام اول و اصلی برای شما است. ایمان داشته باشید که موفق می شوید.

به خودتان ایمان داشته باشید

زمانی به موفقیت می رسید که از ته دل به خودتان و تخصصی که دارید، ایمان داشته باشید. ایمان قلبی نسبت به خود اولین و مهمترین اصول موفقیت است. هیچ کاری بدون ایمان و اعتماد به نفس به سر انجام نخواهد رسید. وجود ایمان در درون شما ترس و دلهره را از بین می برد و به جای نکات منفی انرژی در درون انسانها می کارد.

گام دوم اصول موفقیت در کسب و کار

خب گام اول را محکم برداشتید؟ به خودتان ایمان دارید؟ حتمأ همین طور است. پس به سمت گام دوم برویم.  گام دوم ما، یک ایده ی عالی و نوآوارنه برای کسب و کارتان است. داشتن ایده، بسیار مهم است. راجع به ایده، مقالات متعدد زیادی نوشته شده است. سخن صاحبان کسب و کارها را اگر پیگیری کنید خواهید دید راجع به ایده، حرف های زیادی برای گفتن دارند. ولی بگذارید برای شما خلاصه کنیم. برای ایده کسب و کارتان، به محیط اطراف توجه کنید.  قرار نیست چرخ را دوباره و سه باره اختراع کنیم. به محیط اطراف و نیازهای مردم توجه کنید.

از کمبود چه چیزی گلایه دارند؟ از نقص چه تکنولوژی شکایت دارند؟ نکته ظریفی در این سخن من وجود دارد. این سخن من، تکیه بر بازار دارد. مردم یعنی بازار، از چه چیز شاکی هستند، چه مشکلی دارند، و… چرا تکیه بر بازار کردم؟ کاملا روشن است که این بازار است که مشخص می کند ایده شما موفق می شود یا نه. به عبارت دیگر، این بازار است که تصمیم می گیرد کسب و کاری که شروع کرده اید موفق می شود یا نه.

توجه کنید مهم نیست چقدر ایده خوب برای بازاریابی دارید، یا چه تکنولوژی شگفت انگیز یا طرح شگفت انگیزی دارید! هیچ کدام از این دو تضمین موفقیت آمیز بودن کسب و کار شما نیستند.  تلاش کنید یک ارزش واقعی یا تجربه جدید را ارائه دهید.

مشورت با افراد متخصص
مشورت با افراد متخصص

بیشتر بخوانید: بیزینس پلن و کاربرد آن

گام سوم اصول موفقیت در کسب و کار

گام سوم، یکی از گام های مهم و از تکنیک های موفقیت در کسب و کار شما است. بدنه کسب و کار شما و به عبارتی اسکلت اصلی این کسب و کار، نیروهای شما هستند. سعی کنید بعد از فعالیت خودتان در صورت نیاز به همکاران جدید از همان اول نیروهای متخصص و کاری داشته باشید. اگر طولانی مدت فکر می کنید، بهتر است از توانایی هایی که به درد برند و کسب و کارتان می خورد استفاده کنید. فراموش نکنید که ستون فقرات کسب و کار شما، تیم شما است و در آن یک فرد سرطانی، سرعت شما را خواهد گرفت.

میزان حقوقی که پرسنل خود پرداخت میکنید مهم نیست ،لذا نیروهای مناسب چندبرابر هزینه های خودشان برای شما برمیگردانند،اگر بعد از مدتی چنین نشد مطمئن باشید انتخاب درستی نکرده اید .

مشورت در کسب و کار
مشورت در کسب و کار

بیشتر بخوانید: تکنیک های راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه اولیه

گام چهارم اصول موفقیت در کسب و کار

از جمله قوانین موفقیت در کسب و کار، تلاش سخت است. بگذارید با شما راحت باشم. اگر قرار نیست سخت کارکنید، موفق نخواهید شد. اگر فکر می کنید داشتن کسب و کار موفق بدون تلاش شبانه روزی و دوندگی های زیاد امکان پذیر است، باز هم سخت در اشتباه هستید. همچنین در کنار تلاش سخت، سازماندهی داشته باشید. سازماندهی به شما کمک می کند برنامه ریزی دقیق و منظمی انجام دهید و با برنامه پیش بروید. این کار تلاش های شما را هم منظم می کند.

در آخر دوستان عزیز، باید بجنگید. آنقدر بجنگید تا بتوانید کسب و کار خود را رونق بدهید.( موفقیت آسانسوری نیست ، پلکانی است ). اگر در وسط راه، شمشیر بر زمین گذاشته و تسلیم شوید، کار شما هیچ وقت به سمت موفقیت های بزرگ پیش نخواهد رفت. داستان و سرگذشت صاحبان کسب و کارهای بزرگ و موفق را بخوانید. کجا بودند؟ چگونه تلاش کردند و به کجا رسیدند؟

شما برای ما از موفقیت در کسب و کار بنویسید

چنانچه در کسب و کار خود از تکنیک های خاصی برای موفقیت استفاده کرده اید، آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. نظرات شما می تواند به ما در سایت ارش کرمانی و سایر مخاطبین کمک کند تا روش های جدیدی را برای کسب موفقیت به کار بگیریم. امیدواریم این مقاله برای شما کاربران عزیز مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments