کسب و کار موفق ، از راه اندازی تا اجرا

راه اندازی کسب و کار موفق، از رویا تا واقعیت

در این مقاله قصد داریم درباره ی مراحل راه اندازی کسب و کار موفق توضیح دهیم. راه اندازی کسب و کار موفق همواره یکی از آرزوهای بیشتر مردم بوده است. راستی چه می شود که یک کسب و کار موفق می شود و دیگری شکست می خورد؟ چه می شود که کسب و کاری چنان رونق پیدا می کند که همه در آرزوی داشتن چنین کسب و کاری هستند؟

پاسخ قطعا پول نیست. از همین ابتدای کار، اگر فکر می کنید داشتن سرمایه، رونق دهنده کسب و کار است و باعث راه اندازی یک کسب و کار موفق می شود، باید بگوییم اشتباه است.

اگر به نمونه کسب و کارهای موفق نگاهی بیاندازید خواهید دید که بیشتر کسب و کارها از صفر و با هزینه کم یا رایگان راه اندازی شده اند. بیایید نگاهی به مراحل راه اندازی کسب و کار موفق و نمونه های مختلف آن بیاندازیم.

حتما بخوانید : راه اندازی کسب و کار خانگی

مراحل راه اندازی کسب و کار موفق

راه اندازی کسب و کار مراحل خاص خود را دارد. بدون برنامه نمی توانید کسب و کاری موفق داشته باشید.

در مرحله اول باید فکر کنید. درست است. فکر کردن خود یک مرحله بزرگ و حساس است. فکر کنید و ببینید در چه زمینه ای تخصص دارید؟ در چه زمینه ای توانایی دارید؟ اصلا در چه زمینه ای علاقمند هستید کار و فعالیت کنید؟

پاسخ این سوالات اولین مرحله راه اندازی کسب و کار شماست. باید به دقت به پرسش های بالا پاسخ دهید. چرا که پاسخ شما کل روال کسب و کار شما را مشخص می کنند.

blank
مراحل شروع کسب و کار

حتما بخوانید : موفقیت در کسب و کار و اصول آن

مرحله دوم، رفیق راه؟ رفیق نیمه راه؟

عنوان مرحله دوم را بهتر است رفیق بگذاریم. حالا که تصمیم گرفتید در چه زمینه ای فعالیت کنید، باید مشخص کنید که در این راه پر فراز و نشیب با چه کسی می خواهید همراه و همکار شوید. انتخاب یک همکار خوب نقش به سزایی در راه اندازی کسب و کار موفق دارد.

این تصمیم، از تصمیم اول هم مهم تر است. تصمیم اول را گرفتید، شخصا گرفتید. ولی دومین تصمیم یعنی انتخاب همکار و رفیق برای شروع کار، بعدها از کنترل شما خارج است.

تلاش کنید افرادی را انتخاب کنید که جدی و کاری هستند. در همان ابتدای راه تکلیف چگونگی همکاری را واضح روشن کنید.

مرحله سوم، قدم در راه بگذارید

برای راه اندازی کسب و کار موفق ، فکر کردن و حرف زدن کافی نیست. بعد از جمع بندی تمام موارد ذکر شده، وقت آن است که قدم در راه بگذارید. تلاش کنید با برنامه ریزی منظم و دقیق، بتوانید کسب و کار خود را جلو ببرید.

برنامه ریزی برای بازاریابی

شکی نیست که یکی از اساسی ترین بخش های راه اندازی کسب و کار موفق، بازاریابی است. بازاریابی خود بحث بسیار گسترده ای است که قصد ورود به آن را نداریم. تنها کافی است بدانید که باید در مسئله بازاریابی با برنامه ریزی دقیق تری وارد شوید.

اگر محصول و خدمات شما بسیار عالی است، ولی بازاریابی ضعیفی انجام دهید، باید بگوییم که ممکن است حاصل تلاش شما به کلی از بین برود.

آموزش راه اندازی کسب و کار های موفق
آموزش راه اندازی کسب و کار های موفق

حتما بخوانید : چند ایده برای شروع کسب و کار

عصر ارتباطات و اینترنت

مهم نیست چه کسب و کاری راه اندازی می کنید. نباید از اینترنت غافل باشید. اینترنت امروزه پایه و اساس راه اندازی کسب و کار موفق است. فضای مجازی بازار بسیار بزرگ و گسترده است که می توانید از آن استفاده مفید کرده و مشتریان بسیاری جذب کنید. تلاش کنید که حضور خود را در اینترنت و فضای مجازی هدفمند کنید.

هدفمند کردن فعالیت ها یکی از مهم ترین قدم هایی است که هر چه سریع تر بندارید بهتر است. هم زمان با جلو بردن کسب و کار خود فعالیت ها را هم در اینترنت شروع کنید. نگذارید فعالیت بازاریابی و اینترنتی به دقایق آخر بیافتد.

نمونه هایی از کسب و کار های موفق

کسانی که توانستند کسب و کار های بسیار موفق و عالی راه بیاندازند، کم نیستند. در ادامه به چند مورد داخلی و خارجی اشاره می کنیم.

در ایران کسب و کارهای موفقی هست که باعث کارآفرینی زیادی هم شده است. اگر بخواهیم نام ببریم، می توانیم به دیجی کالا که اکنون سایت برتر ایران و بزرگترین فروشگاه مجازی است اشاره کنیم. یا اسنپ که روز به روز بزرگتر میشود. افراد زیادی در ایران اقدام به راه اندازی کسب و کار کردند.

در جهان افرادی مثل جی کی رولینگ هستند که از فقر به ثروت رسیده اند. نویسنده ای که با خلق یک دنیای جادویی بزرگ به اسم هری پاتر به شهرت رسید، یا شرکت هایی نظیر علی بابا در ایران، یا آمازون در آمریکا، یا اپل و ماکروسافت که همه از ابتدا با برنامه ریزی شروع کرده و موفق شدند.

در ایران کارآفرینان زیادی در حوزه پرورش جوجه و پرورش پرندگان هستند که نه تنها از صفر شروع کرده اند، بلکه هم اکنون بیش از 100 نفر نیرو دارند و باعث اشتغال زایی شده اند.

blank
کارآفرینی

حتما بخوانید : عوامل موفقیت در کسب و کار

سخن آخر

راه اندازی یک کسب و کار موفق، رویا نیست. کافی است که همین الان تصمیم بگیرید و مرحله به مرحله پیش بروید. تلاش شما و برنامه ریزی شما قطعا نتیجه خواهد داشت.

امیدواریم این مقاله کمکی هر چند کوچک به راه اندازی کسب و کار شما بکند.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments