10 نکته طلایی که باید هنگام پرورش بلدرچین در قفس انها را رعایت کرد

پرورش بلدرچین یکی از کارهایی است که با سرمایه بسیار کم می‌توان آن را شروع کرد. جالب تر این که برای این کار نیاز به فضای خاصی نیست. شاید با خواندن این دو موضوع تعجب کرده باشید! اما واقعیت این است که می توان به راحتی پرورش این پرنده را بدون فضای بسیار زیاد و هزینه های هنگفت انجام داد. حال با خود می پرسید که چگونه می توان پرورش بلدرچین را در فضای کم انجام داد؟ جواب ما به شما این است، استفاده از قفس های مخصوص بلدرچین. پرورش بلدرچین در قفس کار بسیار راحتی بوده و حتی در یک محیط کوچک نیز امکانپذیر است اما به شرطی که امکانات لازم و آگاهی درستی نسبت به این موضوع داشته باشید. آگاهی های لازم را آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران به شما خواهد داد. امکانات این کار را می توانید از طریق سایت های مختلفی چون پرآور و پرآور صنعت فراهم کنید.

آیا پرورش بلدرچین سوددهی دارد؟

چگونه می توان پرورش بلدرچین را با سوددهی ده برابری انجام داد؟ آیا واقعا پرورش این پرنده می تواند سوددهی بالایی داشته باشد؟  ابتدا باید آموزش های لازم درباره پرورش بلدرچین را فرا بگیرید و سپس از تجهیزات مناسب استفاده کنید. در این مطلب با سایت آرش کرمانی همراه باشید تا نکاتی آموزنده درباره پرورش بلدرچین در قفس بیاموزید. به یاد داشته باشید نسبت آگاهی به این کار میزان سوددهی شما را افزایش خواهد داد.

 

آیا پرورش بلدرچین سوددهی دارد؟
آیا پرورش بلدرچین سوددهی دارد؟

آشنایی مقدماتی با پرورش بلدرچین در قفس

برای پرورش بلدرچین به فضای مناسب نیاز دارید. فضایی که به دور از الودگی ها باشد و بتوانید کنترل آن را به راحتی در دست داشته باشید. آرش کرمانی در این مواقع به شما قفس را توصیه می کند. بلدرچین‌ها در طول دو هفته اول زندگی خود رشد زیادی می‌ کنند. به خاطر حفظ سلامت آنها و افزایش سودآوری، بهتر است که از قفس‌ های مخصوص بلدرچین برای نگهداری آنها در طول دو هفته اول یا 14 روز ابتدایی استفاده کنید. بعد از دو هفتگی می‌توانید از قفس‌های بزرگ‌تر که با اندازه بلدرچین‌ها هماهنگ است استفاده نمایید. برای استعلام قیمت تخم بلدرچین کلیک کنید.

ابعاد استاندارد فضای اولیه برای پرورش بلدرچین در قفس

سن بلدرچین ابعاد قفس ظرفیت بلدرچین
دو هفته اول 45/0 * 75/0 * 1 متر 100 بلدرچین
سه تا شش هفتگی 45/0 * 75/0 * 20/1 متر 50 بلدرچین

 

با استفاده از این ابعاد، می‌توانید فضای رشد پرنده‌ها را به خوبی مدیریت کنید. برای مدیریت بهتر می توانید قفس ها را در کنار یکدیگر بچینید.

نکات لازم برای چیدن قفس بلدرچین در کنار یکدیگر

  • هر واحد مناسب در حدود 2 متر طول و 45 سانتی‌متر عرض داشته باشد.
  • برای استفاده بهینه از فضا، می‌توانید تا 6 قفس را روی هم قرار دهید.
  •  در هر ردیف می‌توانید از 5 یا 6 قفس استفاده کنید.
  • انتهای قفس را با استفاده از صفحه چوبی قابل جابجا شدن بپوشانید تا برای نظافت قفس جدا شود.
  • از محفظه‌ های غذای باریک و بلند در جلوی قفس استفاده کنید. محفظه آب را در پشت قفس قرار بدهید.
  • بلدرچین‌ های تخم گذار تجاری به تعداد 10 تا 12 تایی در یک قفس نگهداری شوند.برای پرورش بهتر بلدرچین های تخم گذار می توانید از دوره ” هوش پرورش بلدرچین تخمگذار ” استفاده کنید.
  • برای مقاصد جفت‌گیری، بلدرچین‌های نر در قفس‌های 3 تا 5 بلدرچین ماده قرار داده می‌شوند.

مدیریت غذای بلدرچین‌ ها

پرورش بلدرچین در قفس بدون توجه به غذای لازم برای این کار نمی‌تواند چندان سودبخش باشد. میزان مدیریت شما در غذای بلدرچین با سودآوری شما رابطه مستقیم دارد. لذا باید مدیریت غذای بلدرچین ها را با توجه به استانداردها انجام دهید.

نکات لازم هنگام تغذیه بلدرچین
نکات لازم هنگام تغذیه بلدرچین

بیشتر بخوانید: مشاوره تخصصی و کاربردی پرورش بلدرچین

غذای بلدرچین ها

  1. ذرت
  2. چائیر (sorghum)
  3. سبوس برنج روغن گیری شده
  4. پودر بادام زمینی
  5. پودر تخمه آفتابگردان
  6. پودر سویا
  7. پودر ماهی
  8. مخلوط مواد معدنی
  9. سنگریزه

نکات لازم هنگام تغذیه بلدرچین

  1. مواد غذایی باید کاملا خرد شوند
  2. یک بلدرچین 5 هفته‌ای در حدود 500 گرم غذا مصرف می‌کند
  3. بلدرچین‌های 6 ماهه 30 تا 35 گرم غذا در روز مصرف می‌کنند
  4. برای تولید 12 تخم، بلدرچین‌ها به حدود 400 گرم غذا نیاز دارند

نکات مهم برای پرورش بلدرچین در قفس

  • معمولا در سن 6 هفتگی (42 روز)، بلدرچین‌ های ماده حدود 175 تا 200 گرم، و بلدرچین‌های نر حدود 125 تا 150 گرم وزن دارند
  • بلدرچین‌ های ماده از سن 7 هفتگی (49 روز) شروع به تخم گذاشتن کرده و تا سن 22 هفتگی این کار را ادامه می‌دهند
  • معمولا تخم‌گذاری در هنگام عصر انجام می‌شود
  • تخم بلدرچین معمولا  10-9 گرم وزن دارد
  • سینه بلدرچین‌ های نر معمولا باریک و پوشیده از پرهای سفید و قهوه‌ای برابر است
  • سینه بلدرچین ماده پوشیده از پرهای قهوه‌ای با نقطه‌ های سیاه می باشد
  • بعد از سن 4 هفتگی (28 روز) بلدرچین نر و بلدرچین ماده باید از هم جدا شوند
  • برای بلدرچین‌های تخم‌گذار، روزانه 16 ساعت نور لازم است
آشنایی با بیماری‌ های بلدرچین
آشنایی با بیماری‌ های بلدرچین

آشنایی با بیماری‌ های بلدرچین

هنگام پرورش بلدرچین در قفس لازم است که به سلامتی و بهداشت این پرندگان دقت کافی داشته باشید. با دقت در نکات زیر می‌توانید بیماری‌ های اصلی بلدرچین را بشناسید. یکی دیگر از کارهایی که با سودآوری شما رابطه مستقیم دارد، شناسایی بیماری های موجود در بلدرچین و رفع به موقع آنها است. درباره پرورش بلدرچین تخمگذار بیشتر بدانید.

  1. هنگامی که بلدرچین‌های ماده کمبود ویتامین و مواد معدنی داشته باشند، تخم‌های آنها معمولا تبدیل به جوجه‌هایی لاغر با پاهای ضعیف می‌شوند. برای پیشگیری از این موضوع لازم است که ماده‌ های جوجه‌ آور خود را با غذای بهینه شده از نظر ویتامین و مواد معدنی تغذیه کنید
  2. عموما بلدرچین‌ها در مقابل آلودگی مقاومت بیشتری از مرغ دارند. از این رو نیازی به واکسیناسیون آنها وجود ندارد
  3. مدیریت مناسب جوجه‌ های بلدرچین، آلودگی‌ زدایی از قفس و تامین آب تمیز برای بلدرچین‌ ها، نکاتی است که به پیشگیری از بیماری و آلودگی در آنها کمک زیادی می‌کند

برخی از چالش‌های پرورش بلدرچین در قفس

با در نظر گرفتن نکات و مطالب آموزشی که در این مطلب معرفی شد، به راحتی می‌توانید کسب و کار پرورش بلدرچین خود را مدیریت کنید. با این حال بعضی از چالش‌ ها در این راه وجود دارد که بهتر است از قبل با آنها آشنا باشید. کنترل این نوع چالش ها می تواند از ضررهای احتمالی آینده جلوگیری نماید.

قفس بلدرچین
قفس بلدرچین

بیشتر بخوانید: تکنیک های کاهش هزینه ها در پرورش بلدرچین + هزینه‌های ثابت و متغیر

  1. بلدرچین‌ های نر صدای متفاوتی دارند که معمولا برای گوش انسان آزار دهنده است
  2. هنگام جفت‌ گیری و قرار دادن نر و ماده کنار هم، بلدرچین‌های نر به چشم یکدیگر نوک زده و آنها را کور می‌کنند. این کار ممکن است حتی به کشتن آنها هم برسد
  3. در هنگام جفت‌ گیری از قرار دادن دو بلدرچین نر در یک قفس به جد خودداری کنید. آنها برای تصاحب ماده‌ها یکدیگر را می‌کشند
  4. در صورت پرورش بلدرچین در قفس برای استفاده از گوشت آن، از فضای کمتر و همچنین نور کمتری استفاده کنید

نکاتی دیگر درباره پرورش بلدرچین در قفس

پرورش بلدرچین کار بسیار راحتی است که می‌توان در حیاط پشتی، زیر زمین، یا حتی بخشی از پارکینگ انجام داد. همانطور که گفته شد، فضای پرورش این پرنده می تواند اندک باشد. بلدرچین ها مقاومت بالایی دارند و به سرعت رشد می‌کنند. به این ترتیب در زمان کوتاهی از جوجه به بلدرچین بالغ تبدیل می‌شوند. بلدرچین‌های تخم‌گذار از 7 هفتگی (49 روز) شروع به تخم‌گذاری می‌ کنند. همین نکته می تواند نظر شما را در زودبازده بودن پرورش این پرنده جب نماید. با گذشت 7 هفته (49 روز) بازه سوددهی اقتصادی بلدرچین آغاز می شود.

در هنگام پرورش بلدرچین در قفس لازم است به مدیریت اصولی آنها، از نظر فضای زندگی، تغذیه و شرایط جفت‌ گیری توجه کنید. با مدیریت این موارد می‌توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از بیماری‌ها و آلودگی، به گسترش کسب و کار خود فکر کنید. برای این کار می‌توانید به جای خرید جوجه، از پرندگانی که دارید برای جوجه‌کشی استفاده کرده و به این ترتیب، وارد مرحله‌ای جدید از پرورش بلدرچین در قفس شوید. اگر نیاز به راهنمایی های بیشتر دارید و یا پرورش بلدرچین خود را در ابعاد و اندازه های وسیع انجام می دهید، حتما از دوره ” هوش پرورش بلدرچین ” سایت آرش کرمانی استفاده کنید. این کار باعث می شود ده ها برابر سود پرورش این پرنده را افزایش دهید.

شما برای ما از پرورش بلدرچین در قفس بنویسید

در این مطلب از سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران سعی کردیم شما را با مزایای پرورش بلدرچین در قفس بیشتر آشنا کنیم. چنانچه در مورد این موارد نظری دارید با ما به اشتراک بگذارید تا بتوانیم تجربیات شما را در اختیار سایر مخاطبان قرار دهیم. تجربیات شما می تواند تحول عظیمی در کسب و کار مخاطبین سایت آرش کرمانی ایجاد نماید.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments