سیر تا پیاز شناسایی انواع نژادهای بلدرچین
بلدرچین جز پرندگان است که نژادهای مختلفی دارد. این پرنده مفید که مردم از گوشت و تخم آن برای وعده های غذایی خود استفاده می کنند، بیش از ۱۰۰ نژاد دارد. برخی از نژادهای بلدرچین (Quai breeds) که به طور کامل منقرض شده اند و برخی دیگر نیز خطر انقراض آنها را تهدید می کند. با توجه به اینکه گوشت و تخم بلدرچین مورد استقبال مردم قرار گرفته است در نظر داریم در این مطلب از سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران نژادهای بلدرچین را که شامل بلدرچین گوشتی و بلدرچین تخمگذار است را برای شما مورد بررسی قرار دهیم. در این مطلب خواهیم گفت که مردم از چه نژادی از بلدرچین بیشتر از سایر نژاد ها استفاده می کنند. توصیه میکنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا با تمامی نکات مهم نژادهای بلدرچین آشنا شوید. مطالعه این مطلب به ۸ دقیقه زمان نیاز دارد.
بلدرچین معمولی
بلدرچین معمولی معمولا پرهایی به رنگ قهوهای روشن و تیره دارد. یکی از مهم ترین خصوصیات این نژاد بلدرچین وجود نوار سفید رنگ در بالای چشم آن است. این نوار سفید رنگ بلدرچین معمولی را از سایر نژادهای بلدرچین متمایز می کند. با توجه به ۱۷ روز بودن دوره جوجه کشی بلدرچین معمولی و بلوغ زودرس در ۳۶ روزگی بسیاری از پرورش دهندگان در ایران بلدرچین معمولی را نسبت به سایر گونه های بلدرچین ترجیح می دهند. بلدرچین های معمولی در قاره های آسیا، اروپا و آفریقا و شمال ایران به زندگی می پردازند.

بلدرچین های ژاپنی
دسته دوم که معمولاً پرورشدهندگان سمت آن ها می روند، بلدرچین ژاپنی است. بلدرچین ژاپنی از لحاظ ظاهر و کارایی شباهت زیادی به بلدرچین های معمولی دارد. این نژاد بلدرچین در مناطقی مانند شرق آسیا و کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی، مغولستان، سیبری و ویتنام به زندگی می پردازند.
پرورش دهندگان معمولاً بلدرچین های ژاپن را به دلیل تخمگذاری بسیار بالا انتخاب می کنند. همچنین بلدرچین نژاد ژاپنی با ذائقه ایرانیان بیشتر سازگار بوده و معمولاً کسانی که در داخل ایران زندگی میکنند این نژاد را به سایر نژادها ترجیح می دهند. این برنده شباهت زیادی به بلدرچین معمولی داشته و تنها چیزی که آن را از بلدرچین معمولی متمایز می کند رنگ پرهای پشت گردن ها است.

بیشتر بخوانید: تکنیک های کاهش هزینه ها در پرورش بلدرچین + هزینههای ثابت و متغیر
بلدرچین چینی یا پادشاه بلدرچین ها
بلدرچین چینی یا پادشاه بلدرچین ها به بلدرچین آبی آسیایی نیز معروف است. پادشاه بلدرچین ها یکی از پر جنب و جوش نژادهای بلدرچین به شمار می رود. اما نکته ای که آن را از سایر نژاد ها متمایز می کند، زیبایی آن است. بلدرچین چینی معمولاً نسبت به سایر بلدرچین ها از زیبایی بیشتری برخوردار است. رنگ آبی و گردنی به رنگ های سفید و مشکی زیبایی خاصی را به بلدرچین چینی بخشیده است. همچنین گونه دیگری از پادشاه بلدرچین ها وجود دارد که بدن آنها به رنگ قهوه ای با تنالیته رنگ های طوسی و نخودی است و گردن آنها را به رنگ سفید و مشکی می باشد.

بیشتر بخوانید: تجهیزات مورد نیاز برای پرورش بلدرچین چیست؟ | نکات و توصیههای لازم
بلدرچین کالیفرنیایی
بلدرچین کالیفرنیایی نیز یکی از نژاد های بلدرچین است که زیبایی بسیار خاصی دارد. این پرنده به قدری زیاد است که آن را معمولا به عنوان پرنده زینتی انتخاب می کنند. نکته جالب در مشخصات ظاهری بلدرچین کالیفرنیایی کاکل آن است. این بلدرچین کاکلی شکل اشک بر روی سر خود دارد که زیبایی برنده را دوچندان کرده است.
بلدرچین کوهی
بلدرچین های کوهی ار کاکل های بلند و سیاه برخوردار هستند. وجه متمایزی که این بلدرچین را از سایر نژادهای بلدرچین جدا می کند، کاکل آنهاست. از مشخصات ظاهری بلدرچین کوهی می توان به پرهای قهوه ای با ترکیب رنگ سفید، زیر گلویی سرخ، تنالیته رنگ های طوسی و قهوهای به صورت پراکنده در برخی از نقاط بدن اشاره کرد.
بلدرچین گامبلی
یکی از نزادهایی که شباهت بسیار زیادی به بلدرچینهای کالیفرنیای دارد، بلدرچین گامبلی است. این نژاد بلدرچین ها معمولاً در سال تخم گذاری بسیاری دارند. افرادی که آنها را انتخاب می کنند، معمولاً به خاطر تخم گذاری آن است. از مشخصات ظاهری بلدرچین گامبلی میتوان به قرمز رنگ بودن سر آنها اشاره کرد. بهترین شاخصه ای که بلدرچین گامبلی را با سایر نژادهای بلدرچین جدا می کند قرمز رنگ بودن سر آنها است.
برای اطلاع از قیمت تخم بلدرچین کلیک کنید.
بلدرچین کاهگلی
بلدرچین کاهگلی بلدرچین بومی کشور استرالیا است. این بلدرچین معمولاً پرهایی به رنگ قهوه ای سوخته دارد که در بین آنها رگه های سفید دیده میشود. سینه این پرنده به رنگ مشکی است و معمولاً جثه متوسطی دارد.

بیشتر بخوانید: کلاس پرورش بلدرچین موفقیت شما را تضمین می کند
بلدرچین بارانی
بلدرچین بارانی معمولاً در کشورهای مانند میانمار، بنگلادش، سریلانکا، پاکستان و تایلند یافت می شود. معمولاً این نژاد بلدرچین ها در مناطقی زندگی می کنند که رطوبت، جنگل و بوته زار وجود داشته باشد. کشورهایی که از آنها نام برده شد معمولاً دارای منطقه جنگلی، مرطوب و بوته زار هستند. این پرنده ها توان پروازهای طولانی را ندارند و قادر به این کار نیستند. از مشخصات ظاهری بلدرچین بارانی می توان به پرها و سینه های سیاه رنگ همراه با رگه های نخودی اشاره کرد. بلدرچین بارانی شباهت بسیار به بلدرچین های معمولی دارد. به همین دلیل کسانی که می خواهند بلدرچین بارانی را از بلدرچین معمولی تشخیص دهند دچار مشکل میشود.
بلدرچین باب وایت
این نژاد بلدرچین جزء بلدرچین های بومی کشور کانادا به شمار می رود. بلدرچین باب وایت علاوه بر کشور کانادا در کشورهایی مانند آمریکا و مکزیک نیز یافت می شود. همچنین یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین بلدرچین ها در شرق آمریکای شمالی به شمار می رود. جثه بزرگتر، وزن بیشتر، پرهای قهوه ای سوخته، نخودی، سفید و سیاه از ویژگی های بارز مشخصات ظاهری این نژاد بلدرچین به شمار میرود.
ما برای ما از انواع نژادهای بلدرچین بنویسید
در این مطلب از سایت آرش کرمانی شما را با انواع نژادهای بلدرچین آشنا کردیم. چنانچه نام نژادی را نگفته باشیم شما آن را برای ما به صورت کامنت در قسمت نظرات بنویسید. همچنین می توانید سوالات خود در این باره را از پشتیبانان سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران بپرسید تا پشتیبانان سایت ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهند.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
چالش ها و تضاد های پرورش طیور
826 بازدید
-
فواید و مزایای تخم بلدرچین برای سلامتی
1.58k بازدید
-
انواع نژاد بلدرچین را بشناسید| کدام نژاد برای پرورش مناسبتر است؟
142 بازدید
-
قفس بلدرچین تهران + [ قیمت، فروش و خرید قفس بلدرچین تهران ]
124 بازدید
-
تکنیک های کاهش هزینه ها در پرورش بلدرچین + هزینههای ثابت و متغیر
486 بازدید
-
تجهیزات مورد نیاز برای پرورش بلدرچین چیست؟ | نکات و توصیههای لازم
464 بازدید