بازاریابی اینترنتی

انواع بازاریابی اینترنتی

با تعریف بازاریابی اینترنتی، قبل از هرچیز آغاز می کنیم، بازاریابی اینترنتی، ساختن بازاری است از طریق اینترنت یا روش های وابسته به آن که در آن به فروش محصولات خود خواهید پرداخت؛ به بیانی دیگر بازاریابی اینترنتی نه تنها جذب مشتری است بلکه حفظ مشتری می باشد.

بزرگترین کسب و کارها نیز بدون تبلیغات و معرفی خود نمی‌توانند به فروشی عالی دست یابند.

بازاریابی اینترنتی راهی برای معرفی خود، تبلیغات، یافتن و جلب مشتری، گرفتن حس اعتماد او و حفظ مشتریان می باشد که از طریق روش های مختلف اینترنتی و بازاریابی اینترنتی انجام می گیرد.

معرفی بازاریابی اینترنتی

حتما بخوانید : موفقیت در کسب و کار و اصول آن

برای بازاریابی اینترنتی از کجا آغاز کنیم

برای آغازِ بازاریابی باید خواسته های خود را به روشنی مشخص کرده و براساس آن ها سایت، وبلاگ یا اپلیکیشنی بسازید.

حال نیاز به بازدیدکنندگان دارید… پس باید از روش های مختلف به جذب، حفظ و افزایش بازدیدکنندگان سایت خود بپردازید.

دو روش بازاریابی اینترنتی برای جذب و افزایش مخاطب را برای شما شرح می دهیم :

1) بازاریابی درون گرا :

در این روشِ بازاریابی اینترنتی شما از تبلیغات استفاده نمی کنید. انسان ها از آموختن لذت می برند؛ شما با جمع آوری مطالب مفید، عالی و آموزنده به جذب مشتری می پردازید.

تولید محتوای با کیفیتِ نوشتاری، دیداری، شنیداری و… براساسِ اصولِ سئو و با کلمات کلیدی مناسب راهی عالی برای اجرای این روش است.

به اشتراک گذاشتن متن ها و ویدئوهای انگیزشی و شادی بخش در سایت، اینستاگرام، تلگرام یا وبلاگ شما نیز بسیار سودمند خواهد بود.

در روش بازاریابی اینترنتی درون گرا، تبلیغات هیچ جایی ندارند. برای یافتن کلمات کلیدیِ مربوط به کسب و کارتان تنها یک بار جستجو نکنید و مدام این جستجوها را به روز رسانی نمایید.

2) بازاریابی برون گرا :

در این روش با انجام تبلیغات به شیوه های مختلف مثل: بنر، تبلیغ در پیج‌های پرطرفدار اینترنتی، تبلیغ در روزنامه ها، تبلیغ در تلویزیون و… با صرف هزینه، به معرفی خود و افزایش مخاطبان می پردازید.

انواع بازاریابی اینترنتی

حتما بخوانید : عوامل موفقیت در کسب و کار

آنچه در بازاریابی اینترنتی بسیار مهم است

آنچه در بازاریابی اینترنتی بسیار مهم است، حفظِ بازدیدکنندگان است؛ پس از جذب آن ها باید بتوانید مخاطبان سایت یا اپلیکیشن خود را به مشتری تبدیل نمایید.

باید بدانید مخاطبان شما اول به مشتری بالقوه تبدیل می‌شوند؛ پس برای تبدیل مخاطب به مشتری بالقوه می توانید از صفحاتِ فرود استفاده نمایید.

صفحات فرود، صفحاتی هستند که شما با ارائه ی پیشنهادهای ویژه به مخاطبان، آن ها را به سمت این صفحات هدایت می کنید و اطلاعاتی از آن ها می گیرید.

حال باید مشتری بالقوه به مشتری بالفعل تبدیل شود (مشتری بالفعل آمادگی خرید از شما را دارد) و این تنها و تنها با ایجاد حسِ رضایت و اعتماد در مشتری قابل انجام است.

باید روابط و تعاملی عالی، آموزنده و تأثیرگذار با مشتری بالقوه طراحی نمایید تا اطمینان در او ایجاد شود، پل بین شما و این مشتری بالقوه، محتواهای باکیفیت، جذاب، خواندنی و آموزنده است.

راه دیگر انجام این تبدیل، دریافت ایمیل مشتری بالقوه و فرستادن مطالب رایگان آموزشی و جذاب برای اوست. خلاقیت، نوآوری، ابتکار و استفاده از روش هایِ ویژه ای که مخاطب را در صفحه، سایت یا اپلیکیشن شما نگاه دارد، بسیار مهم است.

برای مثال می توانید اطلاعاتی باکیفیت و عالی به مشتریان ارائه دهید و سپس از آن ها بخواهید برای دیدن، خواندن و استفاده از اطلاعات و محصولاتِ جدیدِ تولیدیِ شما به صفحات بعدی و بعدی بروند و پله پله اشتیاق و اطمینان در آن ها شکل گیرد.

شیوه های نوین بازاریابی اینترنتی

حتما بخوانید : چند ایده برای شروع کسب و کار

برای بازاریابی صبور باشید

برای بازاریابی اینترنتی صبور باشید و به کیفیت محصولات خود بسیار دقت نمایید، صداقت شما بهترین روش برای جذب مشتری است.

به مشتری اطلاعات درست و مفید بدهید، با او منصفانه رفتار کنید و رضایتش را در اولویت قرار دهید. او را از تفاوت هایِ حرفه و عملکرد خود آگاه نمایید و حقِ مقایسه ی هوشمندانه بین شما و رقیبانتان را برای مشتری قائل شوید.

همیشه در حال ارزیابی و بررسی مراحل مختلف کار و سایت خود باشد. برای این منظور، تعیین نمایید که چند درصد از مخاطبان شما به مشتری بالقوه یا بالفعل تبدیل شده اند، ایمیل داده اند، پیامک فرستاده اند یا تماس تلفنی برقرار کرده اند و براساسِ کم یا زیاد بودن آن ها روش های خود در بازاریابی اینترنتی را تغییر دهید و اصلاح نمایید.

بازاریابی اینترنتی، دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات در دنیای امروز بسیار مهم هستند، از مشاوران و متخصصان در این زمینه ها کمک بگیرید و کارتان را معرفی و تبلیغ نمایید.

روش های نورومارکتینگ (بازاریابی عصبی) که همان جذب مشتری از طریق فرایندهای عصبی و دورنیش است را مطالعه کنید و بازاریابی اینترنتی را با بازاریابی عصبی ترکیب نمایید تا فروشی عالی رقم بزنید.

تولید محصولات باکیفیت، یک طرف معادله است و فروش آن ها طرف دیگر. با خواندن کتابهای مفیدی چون (فوق ستاره فروش شوید) از (برایان تریسی) و آگاهی از روشهایِ سالمِ مذاکره، هنر فروش را بهتر بیاموزید و در بازاریابی اینترنتی به کار گیرید.

دیجیتال مارکتینگ

حتما بخوانید : هوش تجاری

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments