ضدعفونی در سالن های پرورش

در این مطلب از سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران قصد داریم درباره اهمیت ضدعفونی در سالن های پرورش با شما صحبت کنیم. یکی از مواردی که خیلی اهمیت داره و باید درست یاد بگیرید تا سالن پرورشتون با مشکل روبرو نشه، بحث ضدعفونی کردن سالن هستش. دو حالت وجود داره، یا اولین باره که دارین پرنده زنده رو پرورش میدین یا برای چندمین بار هستش که اینکار رو انجام میدین، به این نکته توجه داشته باشید که ضدعفونی سالن پرورش بسیار بسیار مهمه و عدم آگاهی در این مورد ضرر و زیان های سنگینی به بار میاره! در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مطالعه این مطلب به 3 دقیقه زمان نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: بلدرچین گوشتی

مراحل ضدعفونی در سالن های پرورش

بصورت کلی ضدعفونی دارای دو مرحله هستش، مرحله اول مخصوص پرورش دهندگانی هست که برای چندمین بار در یک سالن قصد پرورش پرنده زنده رو دارن و مرحله دوم مخصوص تمام پرورش دهندگان هستش، چه افرادی که قبلا پرورش میدادن و چه افرادی که تازه میخوان وارد کسب و کار پرورش طیور بشن.

قبل از هر توضیحی بهتون پیشنهاد میدم اگر هنوز به سبک پرورش در بستر کار میکنید هرچه زودتر این روند سخت و پرهزینه رو تغییر بدید و به سمت پرورش در ارتفاع برید، چرا که این نوع از پرورش قطعا شمارو به موفقیت خواهد رسوند…

اگر برای چندمین بار هستش که پرنده زنده رو پرورش میدید باید این نکته رو بدونید که بعد از خارج کردن پرنده از سالن نباید هیچ آثاری از گله قبلی باقی بمونه، حالا چه فضولات، چه پر و پوشال و… همه باید بصورت کامل پاکسازی بشن. معدوم سازی این آثار باقی مانده چندین راهکار داره، یکی از روش های معدوم سازی، استفاده از سر شعله های گازی هست که توسط این سرشعله ها باید تمام آثار باقی مونده رو بسوزنید و با استفاده از آب پرفشار کاملا شستشو بدید.

اگر دوره اولی هستید برای مرحله اول فقط شستشو کافیه، البته این مورد باز هم بستگی به این داره که قبلا از این سالن چه استفاده ای میشده. این نکته رو به خاطر بسپارید که مدل های ضدعفونی بسیار زیاد هستند و شامل خیلی موارد میشن. ما مفصل در دوره های اموزشی در مورد این موضوع صحبت کردیم و این باعث میشه پرورش دهنده ذهنش درگیر آسیب دیدن از این بخش ها نباشه.

ضدعفونی کردن سالن پرورش طیور
ضدعفونی کردن سالن پرورش طیور

حتما بخوانید : آموزش ساخت سالن پرورش بلدرچین از 0 تا 100 

نکته کلیدی برای ضدعفونی در سالن های پرورش

دقت داشته باشید، تمام منافذی که وجود داره باید مسدود بشن، حتی کوچک ترین درز ها. برای این مورد میتونید از آجر فرمالین استفاده کنید که دستورالعملش روش درج شده.

بعد از تزریق گاز تا 24 ساعت سالن پروش باید پلمپ باشه، یک نکته کلیدی اینجا هست که خیلی از دوره چندمی ها ازش اطلاع ندارند و فقط به گاز فرمالین کفایت میکنن اینه که بعد از عمل تزریق گاز باید دوباره با فرمالین مایع توسط دستگاه های سم پاشی داخل سالن و تجهیزات سالن ضدعفونی بشن. این موضوع اینقدر مهم و زمان بره که در این مدل مقاله ها نمیگنجه و سعی کردیم بطور کامل در دوره ها توضیح بدیم. در ضمن ضدعفونی محوطه رو هیچ وقت فراموش نکنید.

شما برای ما از اهمیت ضدعفونی در سالن های پرورش بنویسید

در این مطلب از سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران سعی کردیم شما را با اهمیت ضدعفونی در سالن های پرورش آشنا کنیم. چنانچه در این زمینه تجربه دارید، آن را از طریق قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. نظرات شما می تواند به به مخاطبین سایت آرش کرمانی کمک کند تا هر چه بهتر این مورد را انجام دهند. همچنین می توانید سوالات خود در این زمینه را از کارشناسان ما بپرسید.

این کلیپم هدیه بده به یکی از همکارات که بهش کمک کرده باشی، ممنونم که وقت گذاشتی و روی خودت یه کوچولو سرمایه گذاری کردی.


در حال بارگذاری...
اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments