پرورش بلدرچین گوشتی

در این مطلب از سایت ارش کرمانی قصد داریم شما را با پرورش بلدرچین گوشتی آشنا کنیم. اگر پرورش این پرنده را در ذهن می پرانید، در این مطلب با ما همراه باشید. در این مطب به موضوعاتی همچون جیره غذایی بلدرچین گوشتی، بازار فروش محصولات، سن و وزن بلدرچین گوشتی، بهداشت سالن پرورش بلدرچین گوشتی، مکان و شرایط پرورش و بازار محصولات بلدرچین خواهیم پرداخت. مطالعه این مطلب به 5 دقیقه زمان نیاز دارد.

چرا پرورش بلدرچین گوشتی؟

امروزه صنعت پرورش بلدرچین گوشتی رو به رشد است، بلدرچین پرنده کوچکیست که دوره بلوغ بسیار کوتاهی دارد به طوری که طی 38 الی 40  روز آماده تخمگذاری و کشتار می شود. از طرفی گوشت آن سرشار از ویتامین و پروتئین می باشد و همین امر بازار پرورش بلدرچین گوشتی را رونق داده است.

با توجه به کوتاه بودن دوره بلوغ و تقاضای زیاد بازار، به نظر می رسد پرورش بلدرچین بیش از پیش رونق پیدا کند. این بازار، بسیار پر کشش است، به صورتی که در هر شهر و استانی باشید، می توانید اقدام به پرورش بلدرچین بکنید. در صورت یافتن مشتری های مناسب، قطعا پرورش بلدرچین گوشتی سود دهی بسیار عالی خواهد داشت.

بلدرچین گوشتی
بلدرچین گوشتی

حتما بخوانید : معرفی صنعت پرورش بلدرچین

بازار فروش محصولات بلدرچین گوشتی

اگر نخواهیم در حوزه صادرات این محصول با ارزش ورود کنیم ، بازارهایی همچون فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها و فست فود ها و همچنین فروشگاه های پروتئینی همیشه متقاضی خرید بوده و هستند. پرورش بلدرچین گوشتی، بیش از دو دهه است که در ایران آغاز شده و اکنون نیز بسیاری در این زمینه فعالیت می کنند چرا که پرورش بلدرچین، یک کسب و کار عالی و زود بازده می باشد. بیشتر ضررهایی که در زمینه پرورش بلدرچین وجود دارد، ناشی از عدم آگاهی پرورش دهندگان از مواد غذایی مورد نیاز بلدرچین، محیط پرورش و داروها و بیماری های بلدرچین است.

مکان و شرایط پرورش بلدرچین گوشتی چگونه است؟

برای شروع کسب و کار پرورش بلدرچین، نیاز به سرمایه آنچنانی نیست. تنها یک مکان مسقف برای پرورش بلدرچین و دستگاه جوجه کشی کافی می باشد.البته اگر برای تولید جوجه یکروزه خود تمایل به جوجه کشی داشته باشید نیازمند دستگاه جوجه کشی هستید،در غیر اینصورت همانند واحد های مرغ گوشتی میتوانید جوجه یکروزه با کیفیت خریداری کرده و دوره پرورش را شروع کنید.

محیط و مکان پرورش بلدرچین بسیار مهم است همچنین تاثیر مستقیمی بر سود شما دارد، اگر شرایط محیطی مناسبی برای پرورش بلدرچین گوشتی فراهم نکنید ممکن است با خسارت مالی زیادی رو به رو شوید.

مهم ترین و اساسی ترین راه پیشگیری از بیماری

مهم ترین و اساسی ترین راه پیشگیری از بیماری، رعایت بهداشت است. محیط پرورش باید ضدعفونی شود و از تماس جاندارهای بیمار با بلدرچین جلوگیری به عمل آید. دامپزشکان در مرحله اولیه بیماری از واکسن استفاده می کنند، بسیار مهم است که محیط پرورش بلدرچین را همواره ارزیابی و ضدعفونی کنید تا شاهد این بیماری در میان بلدرچین ها نباشید. از جمله امکانات لازم برای محیط پرورش بلدرچین گوشتی، آب، برق، سیستم گرمایشی مناسب و غیره می باشد.

نبود هر یک از امکانات فوق در محیط پرورش، هزینه های شما را افزایش خواهد داد و باعث می شود به سودی که باید دست پیدا نکنید. چرا که بعد از به دنیا آمدن بلدرچین باید حتما دمای محیط را کنترل کنید که بین 35 تا 36 درجه باشد و با گذشت زمان سه درجه از محیط بکاهید. رعایت این مسائل باعث می شود پرورش بلدرچین به خوبی انجام شود چرا که هر کدام ویژگی محیطی خاص خود را دارند.

شرایط پرورش بلدرچین گوشتی
شرایط پرورش بلدرچین گوشتی

حتما بخوانید : موفقیت در کسب و کار و اصول آن

سن و وزن بلدرچین گوشتی

یکی از اساسی ترین مزایای پرورش بلدرچین گوشتی، سرعت رشد و تولید مثل بالای آنهاست که باعث می شود در زمان کمی به سود بالایی دست پیدا کنید. به طوری که از سن دو ماهگی می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید.همچنین برخلاف پرورش سایر پرندگان و طیور، بلدرچین از مقاومت بالایی در مقابله با بیماری برخوردار است. همین مقاومت بالا باعث کاهش شدید تلفات در مقایسه با مرغ و کبک شده است. برای همین است که پرورش بلدرچین از اهمیت زیادی در بین مردم برخوردار است.

یکی دیگر از مزایای پرورش بلدرچین گوشتی، ارزش گوشت آن است به طوری که میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین می توان گفت پنج الی ده درصد بیشتر از سایر پرندگان است. گوشت بلدرچین فواید زیادی برای گروه های سنی مختلف دارد، با ضعف عمومی بدن مبارزه می کند و سطح انرژی بدن انسان را بالا می برد.

بهداشت سالن پرورش بلدرچین گوشتی

اولین نکته ای که در زمینه پرورش بلدرچین باید بدانید این است که مجوز فعالیت و پرورش در داخل شهر برای شما صادر نخواهد شد از طرفی، آلودگی های خارج شهر کمتر است و باعث رشد سریع بلدرچین ها می شود  پس بهتر است پرورش بلدرچین خارج از شهر باشد.

سعی کنید محیط و سالن پرورش بلدرچین گوشتی به دور از سر و صدا و همراه با آرامش باشد توجه داشته باشید که محیط پرورش بلدرچین باید از جاده نیز فاصله داشته باشد، چرا که دود حاصل از ماشین ها باعث بیماری بلدرچین ها و خسارت زیاد می شود. به آب و غذای بلدرچین توجه ویژه ای داشته باشید چرا که بسیار در میزان ضریب تبدیل ( میزان تبدیل دان به یک کیلو گوشت ) موثر است، و همچنین یکی از راه های انتقال بیماری، آب و غذای نامناسب است. یکی از اساسی ترین مسائل در محیط پرورش هم، وجود تهویه هوای مناسب می باشد..

بهداشت سالن پرورش بلدرچین گوشتی
بهداشت سالن پرورش بلدرچین

حتما بخوانید : پرورش بلدرچین تخمگذار

جیره غذایی بلدرچین گوشتی

یکی از مسائل مهمی که باید حتما به آن توجه داشته باشید، آب و غذای بلدرچین می باشد، برای اینکه بلدرچین گوشت خوبی داشته باشد، حتما باید غذای بلدرچین از مواد ویتامینی و مغذی مناسبی مانند ،سدیم، کلسیم، اسید لینولنیک، ید، کولین و غیره برخوردار باشد. لازم است بدانید که برای تولید یک قطعه بلدرچین 250 گرمی به میزان 750 گرم خوراک بالانس شده (متناسب با سن و نیاز پرنده ) نیازمند هستید. برای جیره غذایی مناسب بلدرچین حتما با متخصص جیره نویس مشورت کنید.

جیره غذایی پرورش بلدرچین گوشتی

جیره غذایی بلدرچین گوشتی

مهم : در صورت تمایل به آموزش حرفه ای و تخصصی پرورش بلدرچین میتوانید مطالعه نمایید .

شما برای ما از پرورش بلدرچین گوشتی بنویسید

در این مطلب از سایت آرش کرمانی بنیانگذار هوش پرورشی در ایران مسائل و مقوله های مربوط به پرورش بلدرچین گوشتی را به طور کامل شرح دادیم. چنانچه در این زمینه اطلاعات و تجربه ای دارید آن را از طریق قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. تجربیات شما می توانید به مخاطبین سایت آرش کرمانی کمک کند تا کسب و کار خود را به بهترین نحو گسترش دهند.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

4 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments