35 کانون آنفلوآنزای فوق حاد طیور مهار شده است

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاعرسانی آرش کرمانی به نقل از ایسنا، علی صفر ماکنعلی، رئیس سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه 35 کانون آنفلوآنزای فوق حاد طیور مهار شده است ،اظهار کرد: از قبل تدابیری برای کنترل و مقابله با این بیماری در استان های مختلف کشور اتخاذ شده بود.

وی افزود: ۳۵ کانون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را در برنامه ملی شناسایی، تایید و مهار کردیم.

35 کانون آنفلوآنزای فوق حاد طیور مهار شده است

رئیس سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در استان خراسان جنوبی نیز به دلیل قرار گرفتن یکی از واحدهای صنعتی بزرگ در مجاورت یکی از آب بندهای این استان و تاخیر در گزارش این بیماری بنا به دلایل مختلف تعداد لاین مرغ تخم گذار درگیر این بیماری شدند.

وی اضافه کرد: با رصد و پایش تایید، تشخیص، مهار و مختومه شدن آنها عملیات مهار نیز به پایان رسید.

ماکنعلی ادامه داد: در تلاش هستیم واحدهایی که به دلیل این بیماری از چرخه تولید حذف شدند حداکثر ظرف یک دوره ۴۲ روزه با تایید مراجع مربوطه مجددا به چرخه تولید بازگردند.

تلاش می‌کنیم واحدهای درگیر بیماری طی یک دوره 42 روزه به چرخه تولید بازگردند

رئیس سازمان دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: این بیماری در استان های آذربایجان غربی، البرز، تهران، مرکزی، خراسان جنوبی، کرمانشاه، مازندران و… شناسایی شده است.

وی یادآور شد: در تالاب میقان ۱۲۶۴ قطعه پرنده تلف شدند ولی با اقدامات انجام شده به واحدهای صنعتی و روستا سرایت نکرد.

ماکنعلی افزود: در استان مازندارن نیز هیچ واحد صنعتی درگیرنشد. در کرمانشاه دو نقطه روستایی درگیر بیماری شدند. در خراسان جنوبی نیز درگیری داشتیم ولی با اقدامات انجام شده کنترل های لازم صورت گرفت. به طور کل خسارت های وارد شده ناشی از این بیماری کمتر از دو میلیارد تومان است.

علائم ابتلا به آنفلوآنزای فوق حاد در طیور چیست؟

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاعرسانی آرش کرمانی، علائم اصلی ابتلا به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در طیور به شکل زیر است:

  • انتشار سریع بیماری در گله
  • افزایش شدید و روبه رشد تلفات
  • کاهش شدید مصرف دان
  • افت شدید تولید در مرغ های تخمگذار
  • علائم تنفسی حاد
  • سیانوزه شدن تاج و ریش و خونریزی در ساق پا

بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments