تمامی فرایندهای مرتبط با تولید و عرضه گوشت مرغ به عهده جهاد کشاورزی است

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی به نقل از ایرنا، در گزارش ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه تمامی فرایندهای مرتبط با تولید و عرضه گوشت مرغ به عهده جهاد کشاورزی است، آمده است:

ستاد تنظیم بازار ضمن رصد قیمت و کنترل بازار گوشت مرغ بر جلوگیری از افزایش قیمت و چند نرخی شدن آن در نقاط مختلف کشور تاکید کرد.

تمامی فرایندهای مرتبط با تولید و عرضه گوشت مرغ به عهده جهاد کشاورزی است

بر اساس تصمیمات ستاد تنظیم بازار و در راستای اجرای مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، تمامی فرایندهای مرتبط با تولید و عرضه گوشت مرغ، از تامین نهاده تا تولید و عرضه به عمده‌فروشی به عهده وزارت جهاد کشاورزی بوده است و تمام دستگاه های عضو کارگروه، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و صنوف مکلف به همکاری هستند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز طی مکاتبات متعدد مراتب آمادگی خود را جهت همکاری کامل در این زمینه اعلام کرده است.

از مبادی و میادین خروجی عمده فروشی تا مرحله خرده فروشی، نظارت بر توزیع و اجرای صحیح بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

ستاد تنظیم بازار همچنین مقرر کرد شرکت پشتیبانی امور دام با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، نسبت به ترمیم و تامین ذخایر راهبردی مرغ پیگیری و اقدام کند.

شرکت پشتیبانی امور دام نسبت به تامین ذخایر راهبردی مرغ اقدام کند

پیش از این ستاد تنظیم بازار بر اساس تصمیمات جلسه ستاد اقتصادی دولت برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی مبنی بر همکاری مستقیم دو وزارتخانه صنعت و جهاد کشاورزی و تقسیم مسوولیت‌ها برای تامین کالاهای اساسی کشور، مقرر کرد:

درزمینه تامین گوشت قرمز (همانند مرغ و تخم‌مرغ در مصوبه ستاد اقتصادی دولت) مسوولیت برنامه‌ریزی و هماهنگی تامین، تولید، عرضه و تنظیم بازار گوشت تا مرحله عمده‌فروشی به قیمت مصوب بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و در مرحله توزیع و خرده فروشی بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت با محوریت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان باشد.

شرکت پشتیبانی امور دام و مجاز است با رعایت جلوگیری از افزایش قیمت بازار گوشت قرمز با مکانیزم خرید داخلی اقدام کند.

مسوولیت تصمیم‌گیری درباره صادرات و واردات گوشت قرمز از جمله تعیین عوارض یا ممنوعیت بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و وزارت صنعت همکاری لازم در زمینه تنظیم بازار گوشت قرمز را با وزارت جهاد کشاورزی خواهد داشت.

چرا باید بیماری یون دام خود را سریعا شناسایی کنیم؟

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی، اگر تعداد زیادی دام در یک گله به بیماری یون آلوده شوند کنترل روند درمان، بهبود یا کشتار آنها به شدت دشوار است.

بر این اساس در طی این روند یک حیوان ارزشمند می تواند به یک حیوان که نگهداری آن برای فعال صنعت پرورش دام و طیور ایجاد ضرر می‌کند، تبدیل شود.

تحقیقات نشان می‌دهد بروز بیماری یون در یک گله مضرات اقتصادی زیر را به همراه دارد:

  • از دست رفتن سودمندی دام‌ها
  • احتمال کاهش تولید شیر به میزان 5 تا 25 درصد در آخرین شیردوشی
  • کاهش ارزش لاشه در کشتارگاه و لاغری مفرط آن
  • کاهش بازارپسندی
  • درمان غیر موثر و نیاز به زمان عدم مصرف گوشت به دلیل داروهای مصرف شده
  • بهای انجام تست ها و اقدامات مدیریتی جهت جلوگیری از انتشار بیماری

بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments