تا زمانی که عرضه کافی نباشد، مشکلات باقی خواهد ماند

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی، عباس حاجی زاده درباره مشکل بازار نهاده های دامی و نقش توزیع، در بروز این مشکلات، اظهار کرد: فرایند این سامانه برای واحدهای مرغ مادر، اجداد و زنجیره ها به صورت سیستماتیک درآمده اما در سطح خرد و حوزه مرغداران گوشتی هنوز عمده تخصیص به صورت دستی است.

وی افزود: تا زمانی که تأمین کالا و عرضه آن در بازارگاه به اندازه کافی نباشد مشکلات موجود کماکان باقی است وقتی کمبود داریم و بخشی از سیستم هنوز دستی است مشکلات نمایان می شود.

حاجی زاده همچنین درباره اینکه آیا موافق سیاست دولت مبنی بر عدم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات نهاده های دامی تا پایان سال است یا خیر، گفت: ما تابع تصمیمات دولت هستیم و برنامه دولت نیز این است که ارز دولتی تا پایان سال از نهاده ها حذف نشود با این حال آرزو داریم هر چه زودتر بساط این ارز جمع شود تا بتوان رقابتی اقتصادی و بدون رانت را تجربه کرد.

وی درباره اعلام دو روز قبل بانک مرکزی مبنی بر تأمین مکفی ارز برای واردات نهاده های دامی گفت: اینکه ارز تأمین شده درست است اما اینکه چقدر تخصیص داده شده و چه نوع ارزی بوده، نکته مهمی است.

وی تصریح کرد: عمده ارزهای تأمین شده دینار عراق، ریال عمان، لیر هالک ترکیه و وون کره جنوبی بوده که قابلیت انتقال ندارد و برخی بانک های عامل نیز به دلیل همین مساله این ارزها را به بانک مرکزی برمی گردانند.

با اشاره به اینکه به دلیل کمبود توزیع نهاده های دامی، در بازار مشکل ایجاد شده است، گفت: کار از منشأ مشکل دارد و متأسفانه ارزهایی که بانک مرکزی داده تبدیل به کالا نشده است.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments