نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها در بستر بازارگاه عرضه می‌شود

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی به نقل از ایرنا، بهای هرکیلوگرم مرغ تازه که یک ماه گذشته تا ۳۶۰ هزار ریال رسیده بوده به تدریج روند کاهشی را شروع کرد و به ایستگاه ۲۰۳هزار ریال یعنی یک هزار ریال کمتر از قیمت مصوب عرضه شد.

با این حال برخی مناطق خوزستان نظیر آبادان و خرمشهر که تولید مرغ ندارند این فراورده پروتئینی همچنان بیشتر از ۲۱۰هزار ریال عرضه می‌شود.

براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار خوزستان ، قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده براساس نرخ نهاده‌ها در واحدهای تولیدی ۱۴۴هزار ریال و مرغ تازه آماده طبخ برای مصرف کنندگان نهایی ۲۰۴هزار ریال تعیین شده است.

قیمت مصوب عرضه مرغ در خوزستان

دست اندرکاران تولید مرغ در استان می گویند با توزیع زیاد نهاده‌های دامی با نرخ‌های مصوب در سامانه بازارگاه در ۴۵ روز اخیر و دسترسی تولیدکنندگان به این نهاده‌ها، روند قیمت گوشت مرغ رو به کاهش رفت.

با بازگشت آرامش به بازار مرغ تازه ، مصرف این ماده پروتئینی در میان خانوارهای متوسط در استان افزایش یافت.

به دنبال کاهش قیمت مرغ تازه در اهواز، مرغ تازه بسته‌بندی شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز کاهش یافت.

نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها در بستر بازارگاه عرضه می‌شود

حمید بدوی، مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان در این رابطه اظهار کرد: توزیع مرغ منجمد با نرخ ۱۵۰هزار ریال به دست مصرف کننده نهایی تداوم دارد.

وی افزود: توزیع مرغ منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی های مصرف در سطح استان به روال و قیمت مصوب (۱۴۰هزار ریال به قیمت عمده فروشی) ادامه می‌یابد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان تصریح کرد: نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها در بستر بازارگاه عرضه می‌شود.

بدوی یادآور شد: توزیع منظم و بدون وقفه نهاده‌های طیور در خوزستان ادامه دارد. مصرف سالانه مرغ در خوزستان اندکی بیش از ۱۰۰هزار تن است ولی تولید آن در استان ۶۰هزار تن است و بقیه نیاز استان از مناطق همجوار تامین می‌شود.

آنتروتوکسمی در کدام گونه دامی سریع‌تر اتفاق می‌افتد؟

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی، تحقیقات دانشمندان علوم دامپزشکی طی سال‌های متمادی نشان می‌دهد این بیماری در بره ها سریع اتفاق می‌افتد و اغلب کمتر از دو  و حداکثر ۱۲ ساعت به طول می انجامد.

در حقیقت بر اثر بروز این بیماری در گله های دامی، بسیاری از بره ها مرده پیدا می شوند بدون اینکه علائمی نشان داده باشند.

بر این اساس گوسفندان بالغ اغلب برای مدت بیشتری ( بیش از ۲۴ ساعت ) زنده می مانند.

آنها اغلب در سایه دراز کشیده، هنگام راه رفتن تلوتلو می خورند و در هنگام نشخوار، دندان های خود را محکم روی هم می سایند.

بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments