توزیع 3 میلیون و 300 هزارتن نهاده دام و طیور توسط تشکل‌های صنفی

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاعرسانی آرش کرمانی به نقل از ایرنا، خسرو شهبازی، معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توزیع 3 میلیون و 300 هزارتن نهاده دام و طیور توسط تشکل‌های صنفی، اظهار کرد: از این میزان نهاده دامی ۷۶۸ هزار تن سبوس، کنسانتره ۴۰۴ هزار تن، سویا ۲۱۸ هزار تن، ذرت دانه ای ۶۷۷ هزار تن، جو ۵۳۴ هزار تن، تفاله چغندر قند ۸۳ هزار تن، ذرت علوفه‌ای ۱۴۴ هزار تن، گندم دامی ۱۰۸ هزار تن، دان طیور ۱۶۳ هزار تن، پودر صدف ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن و سایر نهاده‌ها ۲۱۵ هزار تن بوده است.

وی افزود: در ۹ ماهه امسال حدود ۹۲۲ هزار تن انواع کودهای شیمیایی، ریزمغذی و آلی زیستی توسط کارگزاران و تشکل های زیر مجموعه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بخش کشاورزی توزیع شد.

توزیع 3 میلیون و 300 هزارتن نهاده دام و طیور توسط تشکل‌های صنفی

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: از کل کودهای کشاورزی توزیع شده توسط این تشکل، ۳۱۱ هزار تن آن مربوط به سهمیه کود شیمیایی یارانه ای بوده است.

شهبازی اضافه کرد: سهمیه کود یارانه ای شیمیایی ما در سال جاری ۴۳۶ هزار تن بود که ۱۸ درصد از سهم کل کود شیمیایی کشور را تشکیل می دهد.

وی ادامه داد: میزان تامین و توزیع کودهای ریز مغذی در بخش کشاورزی توسط تشکل های این سازمان ۱۶ هزار و ۱۹۶ تن و کودهای آلی زیستی حدود ۶۵ هزار و ۸۰۰ تن بوده است.

توزیع 311 هزارتن کود شیمیایی یارانه‌ای

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال ۲۶۳۷ تن سم و ۲۰۲ هزار و ۶۰۰ تن انواع بذر اصلاح شده در بخش کشاورزی تامین و توزیع شد.

شهبازی یادآور شد: طی مدت یاد شده، تامین و توزیع ۳۱۱ دستگاه تراکتور و کمباین و ۴۶۴ دستگاه ادوات و دنباله بند را داشته ایم.

وی افزود: طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار در آذرماه، نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد، در حالی که قیمت هر کیلوگرم ذرت بیش از چهار هزارتومان و کنجاله سویا بیش از ۱۵ هزارتومان در بازار آزاد به فروش می رسد.

بیماری قارچی آسپرژیلوس چیست؟

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاعرسانی آرش کرمانی، این بیماری مهمترین بیماری قارچی است که می تواند در مواردی منجر به مرگ و میر اولیه جوجه‌ها شود.

در حقیقت قارچ ها (از جمله اسپرژیلوس فومیگاتوس) بطور وسیعی در مرغداری ها و یا اطراف آن وجود دارند و به سادگی می توانند تخم مرغ های جوجه کشی را آلوده کنند.

بر این اساس قارچ ها در شرایط طبیعی جهت رشد نیازمند رطوبت به میزان بیش از 20 درصد هستند و چنانچه گله مادر روی بستر مرطوب نگهداری شود یا اگر مواد موجود در لانه تخمگذاری مرطوب و کثیف باشند چنین شرایطی برای رشد قارچ ها فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments