افزایش 95 درصدی توزیع نهاده‌های دامی در سیستان و بلوچستان

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی به نقل از ایرنا، سیامک سرابندی، مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با  اشاره به افزایش 95 درصدی توزیع نهاده‌های دامی در سیستان و بلوچستان ،اظهار کرد: این اقدام به منظور رفع مشکلات عدیده‌ای که در تامین و دریافت نهادهای مورد نیاز مرغداری‌ها و دامداری‌ها از مبادی ورودی و بخش خصوصی وجود داشت انجام شد.

وی افزود: نهاده‌های دامی شامل کنجاله سویا،ذرت وجو بود که  از انبار شرکت پشتیبانی امور دام سیستان‌وبلوچستان به مرغداری‌ها و دامداری‌های استان تحویل شده است.

افزایش 95 درصدی توزیع نهاده‌های دامی در سیستان و بلوچستان

سرابندی اضافه کرد: این مقدار نهاده دام و طیور توزیع شده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش ٩۵ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد:  هم‌اینک سیستان‌وبلوچستان دارای ۲۵۰ واحد پرورش واحد صنعتی و سنتی انواع ماکیان و ۵۲۵۰ واحد صنعتی و سنتی پرورش انواع دام شامل گاو و گوساله، شتر وگوسفند و بز است.

سرابندی اضافه کرد:موقعیت ویژه و استثنایی به سبب برخورداری از هزار و ۱۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و افزون بر ۳۱۰ کیلومتر مرز ساحلی در دریای عمان و استقرار در کنار آب های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز و نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و شبه قاره هند و کشورهای آفریقایی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی این استان را در موقعیت خاص از نظر تجارت و تامین نیاز کشور در بخش های مختلف از طریق واردات قرار داده است.

ظرفیت‌های دامی سیستان و بلوچستان

وی یادآور شد: این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی توانایی تامین گوشت قرمز مورد نیاز کشور را دارد به طوری که هیچ استانی از این ظرفیت برخوردار نیست.

سرابندی افزود: از جمله ظرفیت‌های مهم سیستان و بلوچستان وجود کشتارگاه‌ها و قرنطینه دامی است که می‌تواند نقش مهمی در واردات دام داشته باشد.

علل بیماری جفت ماندگی در گاو چیست؟

به گزارش واحد خبر پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی آرش کرمانی، بسیاری از عوامل مستقیم و غیر مستقیم به عنوان علت های موثر برای جفت‌ماندگی در نظر گرفته می‌شود.

جفت‌ماندگی های مکرر بعنوان یک علامت کلینیکی برای بیماری ها و شرایط غیر نرمال رایج در گله در نظر گرفته شود. در طول دوران آبستنی گاو پلاسنتوم (رابط بین لایه مادری و لایه‌ جنینی می‌باشد و در طول این دوره در حدود ۱۰۰ پلاسنتوم در رحم گاو موجود می‌باشد.

هنگامی که زایمان شروع می‌شود و انقباضات رحمی آغاز می‌گردد جریان خون به قسمت های مادری و جنینی پلاسنتوم کاهش می‌یابد.

با کشیده شدن رگهای خونی کوچک، فشار مویرگی کاهش یافته و جدا شدن لایه‌های جنینی اتفاق می‌افتد و انقباضات رحمی بعد از زایمان جداسازی و خروج لایه‌ها را کامل می‌کند.

بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments